Strand Zoutelande
  
 
 
 

De omgeving

Mocht u er met de auto op uit willen gaan dan staat u binnen vijftien minuten in het centrum van Middelburg, één van Nederlands mooiste monumentale steden. Er lopen prachtige fiets- en wandelroutes richting Domburg en Veere, en ook de Belgische trekpleisters Brugge en Gent zijn goed te bereiken. Een bezoek aan de Oosterscheldekering is ook een aanrader, evenals een wandeling over het strand naar de boulevard van Vlissingen.

Mocht u zich willen laten adviseren, dan staan wij graag voor u klaar.
 

Onze tips:

Middelburg
 

Bezoek Middelburg

Middelburg

Er zijn veel monumenten te bezichtigen in deze stad, zo ook de Kloveniersdoelen. De Kloveniersdoelen is een prachtig gebouw uit 1607 met een grand-café, cinema en tuinterras. Maar waar je eigenlijk niet omheen kan is de Abdij met de “Lange Jan”. Deze toren is te beklimmen via zo’n 207 treden.
Wind- en watersport
 

Zeeland is de plek voor outdoor sport

Outdoor sporten

Je kunt in Zeeland uitstekend wandelen, fietsen, duiken, varen, waterskiën, zeilen, windsurfen of kanovaren. Aan diverse Zeeuwse stranden, zoals bij Zoutelande, kun je kitesurfen. Zoutelande is voor de delta- en paravliegers al sinds jaren een geliefde plek.
De Oosterscheldekering
 

Bezoek de indrukwekkende Deltawerken


De Deltawerken

Tijdens de watersnoodramp in 1953 is een groot stuk van Zeeland onder water gelopen. Later is hier een verdedigingssysteem ontwikkeld en is er 57 jaar gewerkt aan de Deltawerken. De Oosterscheldekering is absoluut een bezoek waard.
 

Neem contact op:

Neem contact met ons op per mail of volg ons op social media.