Appartement Duin17

Appartement Duin17
  
In het Zeeuwse Zoutelande ligt direct onder aan de duinen en het strand, op nog geen 100 meter van het centrum, het appartement Duin17.

Het in de zomer van 2017 gerealiseerde appartement ligt in onze sfeervolle achtertuin. U heeft een eigen privé terras met tuinmeubilair. Omdat het appartement alleen via onze eigen achtertuin bereikbaar is en wij ook aan onze privacy hechten, is het appartement niet geschikt om (vaak) visite te ontvangen. Het appartement is gelijkvloers en geschikt voor rolstoelgebruikers. In het woongedeelte bevindt zich een open moderne keuken met combi-magnetron, koelkast, afzuigkap en senseo koffiezetapparaat (indien gewenst kan er ook een koffiefilterzetapparaat worden neergezet). Het woongedeelte is voorzien van een televisie en heeft een aparte slaapkamer. Het moderne appartement is geschikt voor 2 personen. Het appartement is met smaak ingericht en u zult zich er snel thuis voelen.

Het appartement is voorzien van een badkamer met badmeubel, douche en toilet. De slaapkamer beschikt over een tweepersoonsbed (boxspring 1.60 bij 2.00 meter).

Het linnengoed is in de prijs inbegrepen. U dient dan alleen nog zelf badhanddoeken mee te nemen of u kunt ze ook bij ons huren. Als u van deze extra service gebruik wilt maken, verzoeken wij u dit vooraf aan ons door te geven.

 

Voor het appartement geldt:

 
 
 
 
 
 
 
 
 

Voor het appartement geldt: